Autopesula K. Variksen arvot ja ympäristövastuu

Arvojensa mukainen yritys

Yrityksemme toiminta perustuu korkeaan laatuun, täsmälliseen asiakaspalveluun ja ripeään toimintaan. Haluamme olla alallamme paras autopesulayritys!

Autopesula K.Variksen arvot ovat:

  • Täsmällisyys
  • Luotettavuus
  • Asiakaslähtöisyys
  • Korkea laatu
  • Erinomainen asiakaspalvelu
  • Työssä viihtyminen

Yrityksemme noudattaa tarkkaa ympäristövastuuta

Autopesula K. Varis ottaa kaikessa toiminnassaan huomioon ekologiset näkökulmat ja ympäristönsuojelun.

Jätevesien erottelua varten pesulalla on toimipisteissään erikseen hiekkakaivo, öljynerotuskaivo ja lietekaivo. Uusi kemikaalilaki on vaikuttanut Autopesula K. Variksessa käytettävien aineiden puhtauteen; esimerkiksi alkaalisten hiilivetyliuottimien käyttömäärä on pudonnut autopesulassa viidesosaan aiemmasta. Lisäksi lähitulevaisuudessa alkaalisista hiilivedyistä on tarkoitus päästä kokonaan eroon. Jokaisesta käyttämästämme tuotteesta löytyy pesulasta käyttöturvatiedotteet heti käden ulottuvilta.

Me myös lajittelemme roskamme tarkasti, ja esimerkiksi PVC-muoviset kanisterit palautuvat aina uusiokäyttöön. Autoja ei koskaan käytetä turhakäynnillä ja vettä valutetaan vain sen verran kuin on tarpeen. Autopesula K. Varis on autopesulayritys, joka haluaa omalta osaltaan kantaa ympäristövastuunsa, jotta ekologinen jalanjälkemme olisi mahdollisimman pieni.

Suosittele meitä

Tarjouspyyntö

Voit lähettää meille vapaamuotoisen tarjouspyynnön tämän lomakkeen kautta. Vastaamme arkipäivinä lähetettyihin viesteihin seuraavan 24 tunnin kuluessa ja viikonloppuna lähetettyihin viesteihin viimeistään seuraavana arkipäivänä.