Autopesula K. Varis on täyden palvelun autopesulayritys

Autopesula K. Varis on heinäkuussa 1.7.2000 perustettu autopesulayritys, joka tarjoaa monipuolisia autonhoitopalveluita sekä autoliikkeille, yrityksille että yksityisillekin asiakkaille.

Palveluihimme kuuluvat muiden muassa autojen ulko-ja sisäpesut, siivoukset, kiillotukset ja vahaukset, maalipinnan erikoiskäsittelyt, naarmujen poistot, muovi-ja nahkaosien hoitokäsittelyt, moottoritilan pesut ja hajunpoistokäsittelyt. Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme korkealaatuista ja asiantuntevaa palvelua ammattitaidolla!

Autopesula K. Varis asettaa asiakkaan aina etusijalle

Motivoitunut ja asiaansa paneutuva henkilöstömme palvelee Sinua autonhoitoon liittyvissä asioissa arkipäivisin klo 08.00-17.00 välillä. Tarvittaessa ja sopimuksen mukaan palvelemme myös muina aikoina. Meille on tärkeintä, että asiakas on tyytyväinen meiltä saamaansa palveluun.

Olemme kaikissa asiakassuhteissamme aina täsmällinen ja luotettava yritys. Voit esimerkiksi aivan rauhassa jättää meille autosi käsittelyyn ja noutaa valmiin autosi meiltä sovittuna aikana. Autoliikkeiden kohdalla noudamme ja toimitamme käsitellyt autot takaisin autoliikkeeseen. Käytämme vain laadukkaita ja ammattikäyttöön tarkoitettuja aineita palveluidemme tuottamisessa, ja huomioimme myös ympäristöasiat kaikessa toiminnassamme.

Suosittele meitä

Arvot ja ympäristövastuu

Yrityksemme toimintaa ohjaavat useat arvot, kuten luotettavuus ja asiakaslähtöisyys. Lisäksi noudatamme tarkkaa ympäristövastuuta.

Lue lisää

Historia ja yhteistyökumppanit

Hyvät työntekijät ja pitkäaikaiset yhteistyökumppanit ovat olennainen osa autopesulamme nousujohteista tarinaa. 

Lue lisää

Tarjouspyyntö

Voit lähettää meille vapaamuotoisen tarjouspyynnön tämän lomakkeen kautta. Vastaamme arkipäivinä lähetettyihin viesteihin seuraavan 24 tunnin kuluessa ja viikonloppuna lähetettyihin viesteihin viimeistään seuraavana arkipäivänä.