Autopesula K. Variksen uutiset

Tällä sivulla voit lukea lisää tietoa Autopesula K. Variksen ajankohtaisista kuulumisista.

Uutiset

CHAT aukaistu

30.9.2016
KW

Kotisivuillemme on nyt aukaistu CHAT-toiminto. Chatin kautta Teillä on mahdollisuus saada asiantuntevaa palvelua aina klo 22 asti. Asiantuntija auttaa niin ajanvarauksessa kuin myös tarvitsemasi pesupaketin luomisessa. Tule ja testaa! Lue lisää »

Syyskuun tarjous

31.8.2016
KW

Kuraiset kelit saapuvat. Varmista autosi maalipinnan riittävä suoja. Autopesulamme tarjoaa koko syyskuun ajan kestovahauksen hintaan 80€ (ovh 90€). Varaa aikasi nopeasti sähköpostilla, puhelimella tai helposti kotisivuiltamme... Lue lisää »

Elokuun tarjous!

16.8.2016
KW

Nyt on aika puhdistaa kesälomien kurat, hiekat, linnunjätökset ja pihkat pois autoista. Autopesula K.Varis tarjoaa koko elokuun ajan, Siivous + vahaus yhteishintaan 120e. Muista että voit varata aikasi myös kätevästi verkosta. Tervetuloa! Lue lisää »

Autopesulan kesäkisa-arvonta 1.-31.7.2016: ohjeet ja lisätiedot

1.7.2016

Osallistu Autopesula K.Variksen kesäkisa-arvontaan ajalla 1.-31.7.2016, ja voit voittaa matkalahjakortin Holiday Club kylpylähotelliin kahdelle hengelle (arvo 138 eur). Ohjeet ja lisätiedot kesäkisa-arvontaan: Käy kotisivuillamme... Lue lisää »

Kesäkuun tarjoukset paranevat

13.6.2016
KW

Kesä paranee, ja niin käyn myös tarjousten! Tarjoamme koko kesäkuun ajan kaikkiin yli 60 euron tilauksiin, pullon erittäin laadukasta vahashampoota kaupan päälle! Tällä shamppoolla pidät autosi hohtavan puhtaana myös kotikonstein!... Lue lisää »

Suosittele meitä

Tarjouspyyntö

Voit lähettää meille vapaamuotoisen tarjouspyynnön tämän lomakkeen kautta. Vastaamme arkipäivinä lähetettyihin viesteihin seuraavan 24 tunnin kuluessa ja viikonloppuna lähetettyihin viesteihin viimeistään seuraavana arkipäivänä.