Lacroe-pinnoite edullisesti Porissa ja Raumalla

Lacroe-pinnoite | Pori ja RaumaAutopesula K. Varis toimii Porissa ja Raumalla. Yrityksemme on Lacroen valtuutettu käsittelypiste Satakunnassa. Lacroe-pinnoite soveltuu niin autoille, matkailuvaunuille, moottoripyörille kuin veneillekin. Palvelumme kattaa kolmen vuoden takuukäsittelyn.

Lacroe-pinnoite maalipinnan suojaamiseen - takuu 3 vuotta

Lacroe-pinnoite | Pori ja RaumaLacroen suojausmenetelmä auton maalipintaa varten kehitettiin Skandinaviassa, jotta auto suoriutuu myös äärimmäisissä lämpötiloissa ja olosuhteissa. Lacroe-pinnoite suojaa maalipintaa linnunulosteilta, hapettumiselta, maantiesuolalta, UV-säteilyltä ja muilta ympäristösaasteilta. Ajoneuvon maalipinta säilyy näyttelykunnossa eikä haalistu tai hapetu.

Lacroen antistaattinen kerros tekee puhtaanapidosta helpompaa, jolloin vahausta ei enää tarvita ja se kestää hyvin pesua. Ajoneuvon maalipinta säilyy kiiltävänä ja suojattuna ja säästät aikaa ja rahaa sen ylläpidossa. Lacroe-pinnoite varmistaa, että ajoneuvosi jälleenmyyntiarvo on taattu.

Myönnämme uuden auton Lacroe-käsittelylle kolmen (3) vuoden kirjallisen takuun. Käytetyn auton käsittelytakuun arvioimme tapauskohtaisesti siitä päivästä kun käsittely on tehty (kirjallinen takuu).

Lacroe-pinnoite tekstiilien suojakäsittelyyn - takuu 3 vuotta

Lacroe-pinnoite | Pori ja RaumaLacroen tekstiilinsuojausmenetelmällä saat tekstiileille näkymättömän pinnoitteen. Lacroe-pinnoite varmistaa, ettei verhoilu tahriinnu. Pinnoite on vedenkestävä ja nesteroiskeet, kuten kahvi ja virvoitusjuomat eivät imeydy kankaaseen, joten ne on helppo imeyttää pois. Eläinten karvat eivät tunkeudu tekstiilien kuituihin, vaan ne on helppo imuroida pois. Kun Lacroe-pinnoite suojaa ajoneuvosi tekstiilit, sisustus näyttää kuin uudelta!

Myönnämme kolmen (3) vuoden kirjallisen takuun tekstiileille käsittelypäivästä. Valitse Lacroe-pinnoite, kun haluat autosi tekstiileille parasta! Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme tuotteesta lisää.

Suosittele meitä

Tarjouspyyntö

Voit lähettää meille vapaamuotoisen tarjouspyynnön tämän lomakkeen kautta. Vastaamme arkipäivinä lähetettyihin viesteihin seuraavan 24 tunnin kuluessa ja viikonloppuna lähetettyihin viesteihin viimeistään seuraavana arkipäivänä.