Ajoturvallisuutta ja näkyvyyttä parantava ikkunapinnoitekäsittely

Ikkunapinnoitekäsittely | Pori ja Rauma | Tilaa nyt!Autopesula K. Varis toteuttaa kestäviä ikkunapinnoitekäsittelyjä Porissa ja Raumalla. Käytämme työssä laadukkaiden valmistajien tuotteita.

Aquacontrol - ajoturvallisuutta parantava ikkunapinnoitekäsittely

Aquacontrol on pinnoite, joka todella hylkii vettä, räntää ja jäätä lasin pinnalta. Aquacontrolin ikkunapinnoitekäsittely on mullistava kehitystulos lentokoneteollisuudelta, jonka autoteollisuus on ottanut käyttöönsä.

Pyyhkijöiden käyttö vähentyy, kun Aquacontrol poistaa vesipisaroita yhdessä auton nopeudesta syntyvän tuulen kanssa. Tätä ainutlaatuista käsittelyä voidaan käyttää autosi tuulilasiin sekä sivulaseihin. Tuloksena on kristallinkirkas näkyvyys kaikissa sääolosuhteissa, erityisesti yöaikaan.

Yksi käsittely kestää jopa 20 000 kilometriin tuulilasissa ja 60 000 kilometriin sivuikkunoissa ennen kuin ikkunapinnoitekäsittely täytyy tehdä uudestaan.

Ikkunapinnoitekäsittely | Pori ja Rauma | Tilaa nyt!Ikkunapinnoitekäsittely | Pori ja Rauma | Tilaa nyt!

Nanocap - ajoturvallisuutta parantava ikkunapinnoitekäsittely

Nanocap-pinnoite auton lasipinnoille muodostaa tuulilasiin liukkaan pinnoitteen. Ajoviiman ja ikkunapinnoitekäsittelyn yhteisvaikutuksesta vesi hajoaa hetkessä pisaroiksi, jotka liukuvat välittömästi pois tuulilasilta. Pinta on näkymätön, mutta vaikutuksen huomaat heti ensimmäisenä sadepäivänä. Käsitelty pinta on paljain silmin katsottaessa täysin huomaamaton.

Koska ikkunapinnoitekäsittely on lasissa, ei lasin pinnalla, se kestää vaurioitumatta. Uskomattoman pienet nanopartikkelit muodostavat suojaavan pinnoitteen tuulilasiin. Ohjeiden mukaan käsiteltynä yksi käsittely kestää tuulilasissa normaalikäytössä jopa 30 000-40 000 km.

Nanocap-pinnoite lisää turvallisuutta, sillä näkyvyyden hetkellistäkään heikkenemistä ei pääse syntymään. Esim. rekan lennättämä likainen vesisuihku voi peittää kohtaamishetkellä vaarallisesti näkyvyyden, mutta Nanocapin ikkunapinnoitekäsittelyn ansiosta vaarallisen tilanteen voi välttää kokonaan. Nanocap-käsittely säästää myös tuulilasia pyyhkijöiden naarmuilta sekä tuulilasinpesunestettä; lika ja sadevesi eivät tartu laseihin kiinni ja pinta on aina helposti ja kevyesti puhdistettavissa.

Nanocap on 100-prosenttisesti kotimainen tuote, joka on kehitetty alan johtavien asiantuntijoiden kanssa. Ota yhteyttä meihin, niin kerromme, mikä ikkunapinnoitekäsittely sopii sinun autoosi. Toimipisteemme sijaitsevat Porissa ja Raumalla.

Ikkunapinnoitekäsittely | Pori ja Rauma | Tilaa nyt!

Suosittele meitä

Tarjouspyyntö

Voit lähettää meille vapaamuotoisen tarjouspyynnön tämän lomakkeen kautta. Vastaamme arkipäivinä lähetettyihin viesteihin seuraavan 24 tunnin kuluessa ja viikonloppuna lähetettyihin viesteihin viimeistään seuraavana arkipäivänä.