Valitse autosi käsittelyyn Diamond Brite Porissa ja Raumalla

Saadessasi uuden auton käyttöösi se on kiiltävä ja puhdas. Kuvittele, että jatkossakin saisit sen saman tunteen ottaessasi autosi käyttöön autotallistasi tai kotipihaltasi. Diamond Brite forever -käsittely mahdollistaa juuri tämän!

Diamond Brite on täydellinen auton suojausjärjestelmä, joka on suunniteltu pitämään autosi näyttelykunnossa sisältä ja ulkoa. Diamond Brite -suojattu auto on helppo ja nopea puhdistaa, ja lika irtoaa helposti. Säästät aikaa, vaivaa ja rahaa sekä suojaat sijoitustasi ja lisäät autosi jälleenmyyntiarvoa. Diamond Brite on johtavien jälleenmyyjien ja valmistajien käyttämä ja hyväksymä. Tuote sisältää kuuden (6) vuoden takuun maalipinnoille ja tekstiileille.

Autopesula K. Varis on Diamond Briten valtuuttama käsittelypiste Satakunnassa. Toimipaikkojamme ovat Pori ja Rauma.

Diamond Brite - korkeakiiltoinen maalipinnan suoja, 6 vuoden takuu

Diamond Briten patentoimat tuotteet on huolellisesti suunniteltu antamaan autosi maalipinnalle kova ja korkeakiiltoinen pinnoite, joka suojaa autoasi ympäristösaasteiden vaikutukselta (mm. linnun ulosteilta, hapettumiselta, maantiesuolalta, UV-säteilyltä). Kuuden (6) vuoden tehtaan takuu ja ammattimainen lopputulos saavutetaan valtuutetussa Diamond Brite-käsittelypisteessämme. Diamond Brite forever -ohjelman ansiosta autoasi ei tarvitse kiillottaa enää koskaan!

Jotta säilytät autosi ulkonäön, pesut suositellaan suorittamaan jatkossa JewelUltra-shampoolla sekä käsittelemään auto Converser-hoitoaineella kerran kuukaudessa.

Diamond Brite on markkinoiden testivoittaja

Diamond Brite on osoittautunut parhaaksi saatavilla olevaksi tuotteeksi. Puolueettoman tahon testit* osoittavat, että Diamond Brite ei ole todistettu tarjoamaan ainoastaan merkittäviä etuja verrattuna ei-suojattuun maalipintaan, vaan se on myös toiminut paremmin kuin kilpailijat. Kiillossa ja vedenhelmikorkeudessa Diamond Brite päihitti kilpailijansa molemmissa testeissä.

*Intertek Testing & Certification Ltd.

Diamond Brite - näkymätön tekstiilin suoja, 6 vuoden takuu

Diamond Brite Fabric Protection -tekstiilisuojausmenetelmässä jokainen kuitu on suojattu näkymättömästi, mikä estää verhoilun tahriintumista. Käsittelyn jälkeen verhoilu on suojattu kuuden (6) vuoden tehtaan takuulla jokapäiväisiä nesteroiskeita ja tahroja vastaan.

Diamond Brite on menestyksekkäästi testannut teen, kahvin, suklaajuoman, alkoholin, maidon, mehut, colan, fizzy-juomat, suklaan, makeiset ja ruokatarvikkeista tulevat rasvat. Diamond Brite Fabric Protection -tekstiilinsuoja antaa tehokkaan suojan kaikille edellä mainituille tahroille. Roiskeet eivät imeydy kankaaseen, joten ne on helppo pyyhkiä tai imeyttää pois.

Diamond Brite suojaa myös auton matot

Autosi kangasmatot joutuvat luultavasti kestämään enemmän kulutusta kuin mikään muu osa autostasi, ja ne menettävät helposti alkuperäisen ulkonäkönsä. Pelkkä imurointi ei riitä poistamaan likaa maton pinnalta. Diamond Briten tekstiilinsuoja suojaa maton jokaisen kuidun ja estää nesteroiskeiden imeytymisen mattoon. Puhtaanapito helpottuu eivätkä eläinten karvatkaan tunkeudu kuituihin, vaan ne on helppo imuroida pois.

Diamond Brite sopii myös korkealaatuiseen nahanhoitoon

Diamond Briten nahanhoito ei ole osa takuujärjestelmää. Diamond Briten on kuitenkin myös korkealaatuinen nahanhoito- ja puhdistusaine, joka ehkäisee nahan vanhentumista pitäen sen pehmeänä ja joustavana. Tuotetta tulisi käyttää säännöllisin väliajoin, jotta nahan laatu säilyy hyvänä.

Valitse Diamond Brite, kun haluat autollesi parasta laatua! Ota yhteyttä meihin lomakkeella tai soita, niin kerromme tuotteesta lisää. Toimipisteemme sijaitsevat Porissa ja Raumalla.

Suosittele meitä

Tarjouspyyntö

Voit lähettää meille vapaamuotoisen tarjouspyynnön tämän lomakkeen kautta. Vastaamme arkipäivinä lähetettyihin viesteihin seuraavan 24 tunnin kuluessa ja viikonloppuna lähetettyihin viesteihin viimeistään seuraavana arkipäivänä.