Auton sisätilojen suojaus ja hoito Porissa ja Raumalla

Autopesula K. Varis tarjoaa monipuolisia suojaus- ja hoitoratkaisuja autojen tekstiili- ja nahkaverhoiluille. Toimimme Porissa ja Raumalla.

Tex Guard -käsittely tekstiiliverhoiluille

Suosittelemme Tex Guard -käsittelyä erityisesti vaaleiden ja arkojen sisustojen suojaamiseen. Tuote antaa verhoiluille ja matoille suojan likaa ja tahraantumista vastaan. Tex Guard -käsittely helpottaa auton matkustamon puhtaanapitoa ja estää lian tunkeutumisen ja kiinnittymisen verhoilumateriaaleihin. Tex Guard -käsittely on tarkoitettu vain kangasverhoiluille.

Nahkaverhoilujen hoitokäsittelyt

Kuten auton maalipinta, myös auton nahkaosat vaativat hoitoa. Käytössämme ovat ammattilaisten huipputuotteet, jotka takaavat autosi nahkapinnoille pitkäaikaisen suojan ja hyvän ulkonäön. Käytämme nahkaosien käsittelyssä mm. erittäin korkealaatuisia minkkiöljyjä, jotka palauttavat nahan alkuperäisen pehmeyden ja kosteustasapainon.

Kun auton sisätilojen suojaus tulee tarpeen, ota yhteyttä meihin!

Suosittele meitä

Tarjouspyyntö

Voit lähettää meille vapaamuotoisen tarjouspyynnön tämän lomakkeen kautta. Vastaamme arkipäivinä lähetettyihin viesteihin seuraavan 24 tunnin kuluessa ja viikonloppuna lähetettyihin viesteihin viimeistään seuraavana arkipäivänä.